Όροι Χρήσης

Η εταιρεία ΚΟΟΥΕΝ Β ΓΕΩΡΓΙΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος gnisioservice.gr και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του όπως λογότυπα, κείμενα, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες κ.λ.π., προστατεύονται από το νόμο. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση περιεχομένων του gnisioservice.gr, με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, απαγορεύεται βάση νόμου.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά και οι τιμές που βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση gnisioservice.gr είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν, πατώντας στο εικονίδιο του προϊόντος, μέσω της διαθέσιμης φόρμας ερωτήσεων (https://gnisioservice.gr/shop-support/) ή καλώντας στο 210-2771143.Το gnisioservice.gr φέρει την ευθύνη για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους. Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα σε ή κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα gnisioservice.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Τρόποι Αποστολής

Για την αποστολή των προϊόντων η εταιρία μας αναλαμβάνει την μεταφορά με δικά της μέσα για τις περιοχές Βόρειου, Δυτικού και Ανατολικού τομέα Αθηνών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη εντός 24 ωρών για προϊόντα που είναι διαθέσιμα σε οποιαδήποτε από στις αποθήκες της Αττικής. Για τους πελάτες που βρίσκονται στις ευρύτερες περιοχές της Αττικής ή σε άλλους νομούς ή νήσους ή εκτός Ελλάδος, η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με μεταφορικές και υπηρεσίες ταχυμεταφορών.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εντός Αθηνών είναι κατά το μέγιστο 24 ώρες από τη στιγμή που το προϊόν εισέρχεται στο κέντρο διανομής. Για παραγγελίες που προορίζονται για τις ευρύτερες περιοχές του νομού Αττικής δύναται αποστολή με δικό μας μέσο κατόπιν τηλεφωνικής ή έγγραφης συμφωνίας με το κατάστημα. Για τους υπόλοιπους νομούς της Ελλάδας καθώς και τις νήσους ο μέσος χρόνος παράδοσης ανέρχεται από 1 ως 5 ημέρες και το κόστος αυτής ορίζεται από την αντίστοιχη υπηρεσία μεταφορών.

Παραγγελίες που γίνονται Σάββατο ή Κυριακή και αργίες, υπολογίζονται σαν παραγγελίες της επόμενης εργάσιμης μέρας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό όριο και εφόσον αυτή δεν είναι σε αντικείμενα backorder σας ενημερώνουμε ότι οι παραγγελίες δύναται να καθυστερήσουν για τους εξής λόγους : (1) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας. (2) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας για ενημέρωση ή επιβεβαίωση στοιχείων που μπορεί να αφορούν τον τόπο ή τον χρόνο παράδοσης. (3) Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του.

Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρία μας παρέχει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής συμπεριλαμβανομένων της αντικαταβολής, καταβολής τελικού ποσού μέσω τραπέζης, πληρωμή με κάρτα και πληρωμές μέσω τρίτων (π.χ. Paypal).

Στα πλαίσια των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19, οι μέθοδοι πληρωμής περιορίζονται, μέχρι νεωτέρας, στις άυλες μορφές αυτής.

Προπληρωμή

Το ποσό που θα πληρώσετε θα μεταφερθεί στα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού. Προβλεπόμενη χρήση: Τον αριθμό παραγγελίας θα λάβετε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μέσω e-mail, επίσης, θα αναφέρεται αμέσως μετά την παραγγελία. Η αποστολή αγαθών θα πραγματοποιηθεί,από την στιγμή που η πληρωμή θα πιστωθεί στο λογαριασμό μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η τραπεζικές μεταφορές διαρκούν συνήθως περίπου 3 εργάσιμες ημέρες.

Πιστωτική κάρτα

Αφού έχετε επιλέξει τις πιστωτικές κάρτες ως τρόπο πληρωμής, παρακαλώ κάντε κλικ στο “αγορά”. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια ασφαλή σελίδα, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της πιστωτικής κάρτας. Στο τέλος θα πρέπει να εισάγετε έγκυρα στοιχεία πιστωτικής κάρτας και κατά την επιβεβαίωση της πληρωμής. Τα χρήματα θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας μετά την παραγγελία.

PayPal

Επίσης για να παραγγείλετε τα προϊόντα σας στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να μεταφερθείτε στο σύστημα πληρωμών PayPal. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε πληρωμή. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πληρωμή μέσω του PayPal θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό σε αυτό το σύστημα. Στην περίπτωση σας πρόσθετες χρεώσεις δεν προβλέπονται.

Επιστροφές προϊόντων

Το gnisioservice.gr εγγυάται ότι το προϊόν που αποστέλλεται είναι χωρίς ελαττώματα και συσκευάζεται πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε φτάνει άθικτο. Όλα τα προϊόντα περνάνε από τους ακριβέστερους ποιοτικούς ελέγχους πριν συσκευαστούν και παραδοθούν στις συνεργαζόμενες μεταφορικές προς παράδοση στον τελικό καταναλωτή.

Για την αποφυγή λαθών κατά την επιλογή του προϊόντος η ομάδα μας εργάζεται σκληρά ώστε να παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες που διευκρινίζουν την χρήση του και τους περιορισμούς αυτής. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνουμε τον αγοραστή να κάνει τη σωστή επιλογή.

Επισημαίνουμε ότι παρά τη φροντίδα σε μεμονωμένες περιπτώσεις μπορεί να προκύψουν λανθασμένες παραδόσεις. Επομένως, είστε υποχρεωμένοι, πριν από την εγκατάσταση ενός αντικειμένου που αγοράσατε να ελέγξετε οπτικά, σε σύγκριση με το αντικατασταθέν αρχικό εξάρτημα, αν το εξάρτημα που παραγγείλατε είναι στην πραγματικότητα το κατάλληλο για το όχημά σας (π.χ. ταιριαστές τρύπες και συνδέσεις). Εάν το εξάρτημα που αγοράσατε εμφανώς αποκλίνει στις διαστάσεις, το σχήμα ή το υλικό του από το αντικατασταθέν αρχικό εξάρτημα, επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα για περαιτέρω διευκρινίσεις πριν από την εγκατάσταση ή την τροποποίηση ή την αναμόρφωση (π.χ. βαφή) του αγορασθέντος εξαρτήματος.

Ο καταναλωτής δύναται να επιστρέψει το προϊόν εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν έχει υποστεί ζημιά και δεν έχει τοποθετηθεί. Μόλις λάβουμε από εσάς το επιστρεφόμενο ανταλλακτικό, θα ελεγχθεί διεξοδικά. Εάν το εξάρτημα του αυτοκινήτου συνάδει με τις παραπάνω προϋποθέσεις, κατόπιν αιτήματός σας θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα του εξαρτήματος ή θα το αντικαταστήσετε με ένα άλλο.

Η χρέωση των μεταφορικών της επιστροφής επιβαρύνει τον αποστολέα. Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει με χρέωση παραλήπτη, η εταιρεία δύναται να αφαιρέσει από το επιστρεφόμενο ποσό, το κόστος που της επιβλήθει.

Το gnisioservice.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στο eshop μας
Πολιτική Cookies.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Main Menu Category Menu
Αναζήτηση Προϊόντων (Κωδικό, Όνομα, Περιγραφή)